FILM & MOTION DESIGN

Berätta med film och animation

Det finns film och så finns det film

Med film kan vi förmedla både kunskap och känsla. Vi kan förklara och beröra, eftersom vi aktiverar alla sinnen och ger berättelser liv. En animation gör komplicerade saker enkla att förstå utan verklighetens begränsningar. Vi jobbar med alla typer av film, men kompromissar aldrig någonsin med kvaliteten. Även den enklaste film ska vara välproducerad.

 

Hur ser filmprocessen ut?

Ingen filmproduktion är lik den andra, därför följer vi olika processer. När vi planerar våra filmproduktioner ingår ofta research, idé, storyboard, manus, filmning, klippning och efterbearbetning som visuella justeringar och ljuddesign. Men först pratar vi igenom behoven för att skapa rätt format och känsla. När vi dokumenterar ett event, seminarium eller företagsbesök handlar det mycket om att fånga ögonblicken i stunden.

Intresserad av livestreaming?

Spela videoklipp

Dokumenterande film

Vad behöver du dokumentera eller filma för att pedagogiskt visa upp? Vi filmar föreläsningar, produkter eller maskiner i arbete, processer med mera.

Spela videoklipp

Varumärkesbyggande film

Låt hjärta och hjärna förenas i en god känsla och en tydlig bild av ditt varumärke, oavsett om det är en produkt, en tjänst, ett företag eller en plats.

Spela videoklipp

Employer branding filmer

Ge företaget ett ansikte och låt människorna bakom bli de bästa ambassadörerna. Vi gör rekryteringsfilmer och värdegrundsfilm som passar webb och sociala medier. 

Spela videoklipp

Eventfilm

En bra film sätter stämningen för eventet eller seminariet. Film passar även som mellanstick eller som en del av presentationen. Vi dokumenterar även event och skapar marknadsföringsfilm så att upplevelsen består. 

Spela videoklipp

Animerad film och 3D

Med en animation blir det svåra enkelt att förstå. En animerad film går över språkbarriärer och kan ersätta långa textförklaringar och foton som innehåller för många detaljer. 

Spela videoklipp

Utbildande film

Att se vad som händer och samtidigt få förklaringen underlättar inlärning. Korta klipp kan vara de bästa pedagoger.

Spela videoklipp

Intervjufilmer

Testamonials, case, kärt barn har många namn. Gör ett besök i verkligheten och ge en personlig prägel.

Spela videoklipp

Säljande film

Med film är det lätt att visa nyttan och ge konkreta argument.

HÄR VAR DET KAKOR! Denna webbsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbsida accepterar du detta.
Läs mer om vår personuppgiftshantering och policy.