Kreativ kommunikation sedan 1992

Vi har hjälpt företag och organisationer med kommunikation sedan 1992, mycket har förändrats men vissa saker är desamma. Vi är fortfarande en fullservicebyrå som gärna tar helhetsansvar och vi har långa relationer med våra kunder. Det gör att vi har en bred kompetens, resurser att snabbt vara igång och förmåga att genomföra projekten ansvarsfullt. En strategi som nominerade oss till The Entrepreneur of the Year 2017. Sedan älskar vi ordning och reda, ett vinnande koncept som skapar lugn och ro hos både medarbetare och kunder. Det betyder att vi gärna skriver samarbetsavtal, har kollektivavtal och har god koll på ekonomi och regelverk.

Kommunikation ska göra nytta

Vi är envisa på punkten att kommunikation utan affärsnytta är onyttig. Kommunikation ska ge resultat och driva affärer, varumärken och engagemang. Vårt arbetssätt handlar om att ta reda på vad du vill åstadkomma och flytta fokus till kundresan och de problem och frågor som människor ställs inför.

Även den befintliga kunden behöver kommunikation. Undersökningar visar att 68 procent lämnar sin leverantör för att de upplever den som oengagerad och nonchalant. Oavsett bransch. Så glöm inte planen för dina kunder.

Glöm inte medarbetarna!

De flesta företag tycker att internkommunikation är svårt och få är nöjda med hur den fungerar. De flesta medarbetare tycker att de vet för lite om företagets planer, inte får vara tillräckligt delaktiga och gärna vill bidra mer. Vi hjälper dig gärna! Förutom konsulthjälp har vi tagit fram en endagsutbildning med handgripliga verktyg.

Våra arbetsmetoder

Vi jobbar utifrån olika processer och modeller, där vi ofta involverar våra kunder i inspirerande workshops. När det kommer till hantverket har vi en effektiv produktion och vill du att vi är en extra resurs så ordnar vi det.

Fjorton på köpet

Vi brukar säga att när du anlitar en kompetens på Confetti får du fjorton till på köpet. Även om projektledaren normalt är din huvudkontakt och det finns en ansvarig kreatör så plockar vi in rätt kompetenser för uppdraget. Det gör att fler blir insatta i våra uppdragsgivare och vi kan enkelt hjälpas åt vid hög belastning. Många uppskattar vårt prestigelösa sätt att arbeta och ser fördelarna med snabb service. Vi har tydliga processer för att driva projekt, med höga kvalitetskrav på oss själva.

Affärsmodeller

Vi har modeller för att lära känna din kund, för att hitta ditt företags styrkor, utveckla kommunikationen och att uttrycka erbjudandet till marknaden. Vi är erfarna inom både affärs- och marknadsutveckling och har även uppdrag som affärscoacher och processledare. Vi hjälper dig även att skapa kundprocesser för nya och befintliga kunder och vi hjälper dig med den digitala transformationen.

CONFETTI AB

Stationsgatan 16, 784 33, Borlänge
0243-668 00
info@confetti.se

Scroll to Top