Det här är våra tjänsteområden

Strategi

Bakom varje uppdrag finns en strategi. Ibland är själva strategin uppdraget. Som när man vill skapa förändring i den interna eller externa kommunikationen, skaffa nya kunder, utveckla varumärken eller påverka människor i viktiga frågor.

Varumärke

Vi jobbar med varumärken, arbetsgivarvarumärken och produktvarumärken. Som processledare jobbar vi tillsammans igenom de strategiska frågorna. Ibland resulterar det i nya eller justerade grafiska profiler och kommunikationskoncept som får det hela att lyfta. 

Digital marknadsföring

Vi har lång erfarenhet av digital kommunikation, även på en internationell marknad. Fördelen med den digitala kommunikationen är att det mesta går att mäta, utvärdera och justera.

Webb & UX-design

Oavsett om det handlar om en app, en liten kampanjwebb eller en stor webbsida har vi processer som säkerställer att det blir relevant innehåll och en anpassad design. Vi har kompetens inom UX-design och tillgänglighetsanpassning. När sidan väl är på plats hjälper vi dig att underhålla och utveckla den.

Content marketing

Vi erbjuder hela redaktionstjänster med texter som hamnar både i magasin, press, webb, sociala medier och som utskick och nyhetsbrev. Vi gör även poddar, utifrån intressanta ämnen och har både engelsk och tyskskrivande copy.

Film & motion design

Film kan vara dokumentärt, varumärkesbyggande, säljande, berättande, förklarande och engagerande. Vi jobbar med film i alla former, men kompromissar aldrig någonsin med kvaliteten. Även den enklaste film ska vara välproducerad. 

Grafisk produktion

Även om inte allt trycks, så gör vi massor av grafisk produktion, exempelvis för nedladdning. Broschyrer, magasin, annonser, årsrapporter, ppt-presentationer, sälj- och eventmaterial. Vi har även egna fotografer. 

Event, även digitala

Event kan ta sig olika former, från seminarier och kundträffar till stora invigningar och prisutdelningar. På plats eller digitalt med livestreaming. Vi håller i hela processen från planering till ett minnesvärt event.

HÄR VAR DET KAKOR! Denna webbsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbsida accepterar du detta.
Läs mer om vår personuppgiftshantering och policy.