Ladda upp. Varva ner.

Lugnets nya badhus, Falu kommun

I Lugnets nya badhus finns också en ny relax. Här återfinns världsarvet i materialvalen och varje bastu har fått ett namn från Världsarvet Falun. Här ska tankarna gå till naturen och det är också konceptet för kommunikationen. Eld, vind, jord och vatten, alla de element som finns i naturen och där det finns paralleller till hälsa. Det här är en plats för att ladda upp och varva ner, oavsett om man är elitidrottare eller slutkörd småbarnsmamma.

Filmer

Vi skapade fyra filmer utifrån de fyra elementen. Här var känslan för upplevelsen det viktiga, snarare än att vara dokumentära. Byggklossarna i relaxfilmerna bygger på tre delar; naturen, upplevelsen och platsen. De går sedan att kombinera med olika budskap och erbjudanden. Vi skapade även en film för en unik produkt – Världsarvsaufguss, en basturitual där bastumästaren använder oljor och viftar med handduk eller fjäder som i en dans, samtidigt som man jobbar med en ljudupplevelse, i detta fall en resa genom historien. 

Sociala medier

På Facebook och Instagram har vi arbetat med organiskt innehåll som berättar om relaxen och vad man kan göra där samt utbildande texter om betydelsen av aktiv återhämtning i exempelvis träning. På Facebook, Instagram, Snapchat och TikTok har vi även kompletterat med köpta annonser. Annonserna har bestått av filmerna som tagits fram. Filmerna har riktat sig mot olika målgrupper med differentierade budskap.

Ljud och skärmar i lokal

Vi fick även i uppdrag att ta fram filmer till skärmar i lokalen samt passande ljud.

Annonser 

Exempel på printannons.

Dörrhängare och spa-produkter

Vi tog fram material till ritualerna och även förpackningsdesign.

Marknadsmaterial

Ett material som vänder sig till  målgrupperna hotell, företag och föreningar samt ett blad att dela ut på en seniormässa.

Varumärke, filmproduktion, content marketing? Vi hjälper dig med allt!

HÄR VAR DET KAKOR! Denna webbsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda denna webbsida accepterar du detta.
Läs mer om vår personuppgiftshantering och policy.