Close

Vi är Confetti

Vissa behöver hjälp att forma sina strategier och hitta en bra affärstaktik. Andra behöver göra verkstad av sin strategi. Vi är en komplett kommunikationsbyrå med både nationell och internationell erfarenhet, som hjälper dig hela vägen.

Confetti är både den äldsta och största byrån i Dalarna. Vi startade 1992 och många av våra kunder har vi samarbetet med i över 10 år. Vi är stolta över att jobba i långa relationer och ödmjukhet är viktigt för vårt uppdrag.

Då jobbade vi med reklam. Nu jobbar vi med kommunikation för försäljning och för förändring.Vi är specialister på att förstå kundens processer och affär, samtidigt som vi hjälper våra kunder att navigera i det kommunikationslandskap som dagligen förändras.

Vi tillämpar samma framgångsrecept idag som 1992 – optimal kunskap om målgrupperna och affären.

Först då kan vi skapa relevant kommunikation och möta upp på rätt ställen. Vi är ivriga att leda ord i handling. En strategi måste bli verkstad, annars är den inget värd och vi är gärna den som “gör”, utvärderar och mäter. Vi sätter kommunikation i process och låter insikter bli innehåll.


Så här tänker vi

Företag lider sällan brist på strategier. De finns där i lådan eller i huvudet. Konsten är att få dem att leva och verka, att bli aktiviteter och förhållningssätt i vardagen.

Kommunikation är ett medel för att få oss att gilla varandra, att gilla företag och organisationer så mycket att man vill arbeta där, köpa produkter och tjänster, samarbeta och göra affärer. Det har aldrig varit en enkel uppgift att bygga varumärke, få ut budskap och öka försäljningen, styra opinion etc.

Plattformarna byter ständigt form, tekniken skapar nya behov och möjligheter och salutorget har på många sätt flyttat hem i soffan. Det snurrar onekligen snabbt!Vi gillar det eftersom förändring alltid öppnar dörrar, men det är viktigt att hålla fast vid ledstången. I vårt fall heter den Kunskap om målgruppen och om affären. Vi vill veta allt och med dagens teknik är det i stort sett möjligt att ta reda på det mesta. Kommunikation är inte bara marknadsavdelningens ensak.

Alla som har något att säga involveras. Det utmanar stuprörsföretagandet. Konsumenterna vill dessutom prata efter kontorstid. Kommunikation gestaltar sig i processer, i teknik, i fakta och i upplevelser.

Vi har jobbat inom kommunikationens alla grenar, för oss är det en självklarhet att ha en helhetssyn, där man inte premierar kanaler bara för att man kan någon bättre. Vi är webbyrå. Strategibyrå. Digital byrå. Produktionsbolag inom både print och rörlig bild. Vi är eventbyrå. Designbyrå. Varumärkesbyrå. Vi är specialister och vi är hantverkare. Vi erbjuder en dörr till full service inom kommunikation.

Målgruppens beslutsresa

Den modell vi arbetar efter kallar vi Beslutsresan. Det utgår från målgruppers olika faser och blir ett verktyg för att möta upp med relevant kommunikation på rätt ställe.

Vi använder även modellen för att omvärldsbevaka och hitta affärsmöjligheter och nya kommunikationsgrepp. Allt handlar om att förstå den människa du vill påverka.

Top