Enda dalarepresentanterna i Entrepreneur of the Year

Vi har gått vidare i EY Entrepreneur Of The Year (EY), utmärkelsen för Sveriges främsta entreprenörer. EY arrangeras i mer än 60 länder och är en av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer.

Eva & Annica:
”Det var både överraskande och fantastiskt roligt att vi gått vidare i tävlingen. Det som inledningsvis var 200 entreprenörer inom region Svealand trattades ner till 20 och vi är två av dessa, dessutom är vi de enda dalarepresentanterna. Vi har intervjuats av olika jurys och en diger dokumentation om oss har skrivits ner.”

Mathias Wallin ansvarig för EY Entrepreneur of the Year i region Svealand:
”Det är en imponerande bedrift att bli nominerad och gå vidare i EY, eftersom det är många kriterier och granskningen av de nominerade är ingående. Entreprenörerna bedöms inte bara på nyckeltal för deras företag utan framför allt utifrån sina personliga bedrifter och egenskaper.”

Så hur kommer det sig att vi nominerats?

Annica:
”Vi har inte fått någon tydlig motivering, men utifrån de frågor som ställts så imponeras juryn av att vi drivit och utvecklat ett företag i en turbulent bransch där många kollegor gått under, och det med stadig utveckling och lönsamhet. Det kräver en hel del entreprenörskap och nytänkande att med befintlig skuta ställa om till nya affärsmodeller och en ny typ av företagande. Vi är enda byrån i Dalarna som kan stoltsera med 25 år.”

Den 23 november är det regionfinal för Svealand i Örebro. Håll tummarna!

CONFETTI AB

Stationsgatan 16, 784 33, Borlänge
0243-668 00
info@confetti.se